För er som bokat ett båt-event hos oss

Nedan har vi lite tips och råd som är bra att läsa igenom i god tid innan ni kommer till oss:

Klädsel: Tänk på att ha oömma kläder och skor. Vid behov finns det overaller att låna, dock så kan man fortfarande bli blöt om det regnar eller är grov sjö. Undvik att ha klackskor, detta kan skada båten. Är ni frusna av er är det att föredra att ta med sig handskar och mössa under turen.

Packning:
Normalstora ryggsäckar eller handväskor kan förvaras i båten under turen.

Tid: 
Tidpunkten ni har fått av oss, är den tiden båten ska lämna kajen. Så kom alltid minst 15 minuter innan avtalad tid. Vid förseningar kommer vi behöva korta ner er rutt eller i värsta fall ställa in eventet utan ersättning.

Gravida/ryggproblem: 
Gravida eller personer med ryggproblem avrådes från att åka våra turer då det ibland kan vara påfrestande för kroppen.

Hitta till oss:
Våra turer utgår från flera platser runt om i Malmö/Limhamn. För att minimera missförstånd och förseningar så framgår det alltid på er bokningsbekräftelse vilken plats just er tur utgår från. Via denna länk så kan ni se exakt var alla upphämtningsplatser är


Parkering: 
Det finns parkeringsplatser längs med Vaktgatan som ligger cirka 150 m från Glasbrukskajen 2. Detta gäller endast för turer som utgår från Lagunen.


Avbokningsregler:

Minst 15 dagar före eventdag – Gratis avbokning

8-14 dagar före eventdag – 50% av avtalat pris

4-7 dagar före eventdag – 75% av avtalat pris

1-3 dagar före eventdag – 100% av avtalat pris


Väder:

Vi ställer endast in turer om vädret är så dåligt att vi inte kan garantera säkerheten på båten, vilket betyder att är det kraftig blåst eller åska så ställer vi in turen. Vi har ingen solgaranti, vilket innebär att regn och blåst inte påverkar våra turer. Vid dåligt väder får ni låna overaller som håller er varma.