Foto och film

Läs nedan om du är intresserad av att delta på vår fotografering under lördagen den 20 april 2024

Hur ser dagen ut?
Vänligen läs igenom allt innan ni skickar in er förfrågan.

Var: Limhamn exakt plats får ni reda på när ni fått er plats godkänd

När: 20 april 2024

Tur: 
Vi kommer åka mycket båt, både med kraftiga svängar samt höga hastigheter, så vi ser gärna att ni som åker har åkt med oss förr eller gillar fart och adrenalin.

Tid: Runt 09.00-11.00,  exakt tid får ni reda på när ni fått er plats godkänd


Ålder: Minimum 15 år samt 140 cm lång.


Syfte: Vi har som syfte att ta nya bilder och rörligt material till både hemsida, sociala medier samt andra tänkbara kanaler.


2 delar: Vi kommer att dela upp tagningarna i 2 delar, första delen kommer ni att få låna overaller samt skidglasögon, då dessa bilder/filmer ska förmedla vår/höst. Andra delen kommer vi dock köra in till land och byta om. Därför ställs det krav att ni har tagit på er lite varmare kläder, men observera reglerna kring klädsel nedan:


Klädsel: När vi tar andra tagningen så kommer ni inte erbjudas overaller och skidglasögon. Därför är det viktigt att ni har varma kläder på er under. Ni får dock inte ha tjocka jackor, utan ni behöver klä er inifrån och ut. Dvs sätt på er underställ och någon tjocktröja alt vindjacka. Inga mössor och vantar kommer tillåtas då heller. Gällande färg på ert yttersta plagg så får det inte vara några starka färger, så ha gärna på er något mörkt plagg som de yttersta. Ta gärna med solglasögon.

Bilder/filmer: Observera att alla bilder och rörligt material som vi tar har vi från WF Malmö AB rätt att använda. 

Pris: Eftersom detta är ett populärt event att vara med på så har vi satt ett pris till 200 kr/person för att vara med på hela detta "event". Gällande betalning så sker detta i förväg via swish. Info om detta får man också när man blivit antagen.

Uttagning: Vi kommer välja ut 24 personer som får vara med på detta. För att anmäla sitt intresse till ovan event så maila till martin@waterfun.se. I mailet ska det framgå hur många personer ni är, namn, ålder samt telefonnr. Exempel: 

2 personer
Kalle Svensson 43 år
Kajsa Andersson 40 år0701 23 45 67

Om ni blir antagna kommer ni få ett mail i retur där det framgår en länk dit ni kommer för att få mer information kring eventet och hur ni betalar.

Vi kommer endast att svara dem som blir antagna, och det gäller att ni betalar omgående enligt våra direktiv, annars riskerar platsen att gå vidare.

OBS: Skulle prognosen ändras så väderutsikterna inte längre ser bra ut så har vi rätt att ställa in eventet, och fullåterbetalning sker. Detta sker senast på fredag den 19 april.