Vem är vi?
Waterfun är ett lokalt eventföretag i Malmö med en stor passion för vatten, fart och fläkt. Vi är ledande i regionen inom just vattenupplevelser och brinner för att leverera både minnesvärda och proffsiga arrangemang.

Våra erbjudanden
Utöver att erbjuda upplevelser till privatpersoner arrangerar vi även företagsevent i form av konferenser, teambuilding och kick-offer. Vid större evenemang har vi möjlighet att hyra in ytterligare resurser från våra samarbetspartners. Vi har därmed kapacitet att ta emot sällskap i alla storlekskategorier. Inget sällskap är för stort eller för litet.

Våra upplevelser är flexibla gällande upphämtnings- och avlämningsplats, allt för att det ska bli så smidigt som möjligt för dig som kund. Våra båtturer inkluderar lån av vattenresistenta och varma overaller vid behov - vilket gör att vi kan arrangera storslagna upplevelser oavsett årstid och temperatur.

Trygghet på köpet
När du bokar en upplevelse med oss vill vi att du som kund ska känna dig trygg. Därför innehar våra kaptener all nödvändig utbildning som krävs för att du som kund ska vara i goda händer.

När ses vi?!
Vi brinner för havet och olika vattenupplevelser, och hoppas få dela med oss av detta till dig som kund på allra bästa sätt. Varmt välkommen till oss!


Vår personal


Nedan finner du våra fantastiska medarbetare. 

Vill du vara en del av vårt team? Läs mer här:

Martin

VD / Delägare / Kapten
martin@waterfun.se

André

Delägare / Kapten
andre@waterfun.se

Mikael

Kapten
mikael@waterfun.se

Caroline

Kapten (Mammaledig)

Mads

Kapten

Jonas

Kapten

Axel

Kapten

Kasper

Kapten

Är du vår nästa kollega?

Är du den vi söker? Läs mer här:


Om oss:

Waterfun Event           
En del av WF Malmö AB
Org: 556847-1402
Godkänd för F-skatt


Mejl

kontakt@waterfun.se

Telefon

040 - 616 11 11